• Oběd
  • 27.11.2021

Ravioli s uzenou kachnou, vlašskými ořechy a gorgonzolou - recept v chytrém multifunkčním hrnci Tefal Cook4me+

c7e0d15d-34d1-4fdf-832c-f2641693b837.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
15 min
Vaření
Vaření
4 min

Suroviny

  • 24 ks plněné ravioli (chlazené)
  • 200 g malé růžičky brokolice, omyté
  • 140 g gorgonzola (nebo roquefort, niva nebo jiný sýr s modrou plísní)
  • 50 g uzená kachna, nasekaná
  • 100 g šalotka, oloupaná a jemně nasekaná
  • 230 g hustá smetana
  • 60 g vyloupané vlašské ořechy, nasekané
  • 490 ml zeleninový vývar (nebo voda)
  • 2 lžíce kerblík nebo petržel, omyté a nasekané
  • 2 lžíce olivový olej

POSTUP:

Připravte si ingredience.
image.png

Do nádoby nalijte olej.

Restujte šalotku do změknutí.

Přidejte kachnu, smetanu, gorgonzolu a sedminu vývaru.
image.png

Promíchejte a odložte stranou.

Dolijte zbytek vývaru.

Přidejte ravioli a brokolici.
image.png

Doba vaření: 4 minuty.

Nechejte odkapat.

Přidejte omáčku, vlašské ořechy a kerblík.

DOBROU CHUŤ!

image.png

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše