• Rady & Tipy
  • 7.11.2022

Recept na vánočního kapra, vinnou klobásu a vánoční punč #TefalVanocniRecepty SOUTĚŽ

tefal vanocni menu bannery CZ te-blog_1200x675px.jpg

Vánoce se obecně považují za svátky klidu a míru. To všechno ale přichází až po pořádné dřině, protože otáčet se v kuchyni a připravovat štědrovečerní tabuli, nachystat vánoční výzdobu, vymyslet a pořídit všechny dárky pro rodinu a blízké a ještě poklidit celý byt není jednoduchý úkol. My ale víme, jak ušetřit váš drahocenný čas. S našimi dokonalými pomocníky v kuchyni si můžete vychutnat o trochu více klidu a pohody, protože to je pravý smysl Vánoc - radost strávená s našimi blízkými. A protože jídlo nás sbližuje, rádi bychom vás inspirovali našimi jednoduchými a rychlými recepty na Štědrovečerní večeři tak trochu jinak.

Grilování doma na Vánoce? Ano!

Málokdo má na Vánoce rád měkké dárky, my jsme si připravili ty tvrdé a praktické - Optigrill Elite a Tefal Ingenio. Pojďme si tyto 2 vánoční zázraky představit. Domácí gril Optigrill Elite, mistr v dokonalém grilování masa i zeleniny vás ohromí. Díky své inteligenci dokáže Optigrill Elite odměřit tloušťku masa, bere v úvahu i počet jednotlivých kousků, aby automaticky nastavil dobu přípravy pro perfektní výsledek. Díky funkci prudkého opékání budete mít na mase či zelenině úžasné proužky tak, jako v restauraci, a to vaši blízcí u slavnostní večeře určitě ocení.

12 automatických programů pomáhá při přípravě masa, například kuřete, ryb, ale i zeleniny a dalších ingrediencí bez nutnosti průběžné kontroly grilování. Navíc gril lze mýt v myčce, což grilování usnadní o to víc. Pro vánoční menu ve spojení s Optigrillem se vám bude hodit pár našich receptů - například vinná grilovaná klobása s nastavovanou kaší alá houbový kuba, nebo třeba grilovaná kořenová zelenina k netradičnímu bramborovému salátu.

1 rukojeť zvládne vše

Všichni víme, že na Vánoce jsou naše lednice plné cukroví, salátů, chlebíčků a dalších pochutin, které přivezou návštěvy. Máme řešení i pro situace v kuchyni i mimo vaření - Tefal Ingenio. Jedna z největších výhod chytrého nádobí Tefal Ingenio je ta, že vše, co s ním uvaříte, můžete krásně naskládat i s víčkem na sebe a ušetřit tak místo pro další dobroty v lednici. Pak vše snadno vyndáte univerzální rukojetí a dáváte třeba do trouby, nebo na sporák. Praktická odnímatelná rukojeť má 3bodový bezpečnostní systém, který unese až 10 kg. Ingenio je nepřilnavé a velmi odolné. Pánve Ingenio zajišťují nekompromisní standardy kvality a odolnosti proti poškrábání, která ustojí i kovové náčiní.  O to se stará nepřilnavý povrch TITANIUM Anti-Scratch, který vydrží šestkrát déle v porovnání se standardním povrchem značky Tefal.

Nezapomínejme ale, že pravé kouzlo Vánoc není o tom, kolik dárků najdeme pod stromečkem, nebo jestli se něco během večeře pokazí, ale o tom, abychom si užili co nejvíce radosti s blízkými a ušetřili co nejvíce času jak v kuchyni, tak i v domácnosti. Věříme, že naši pomocníci vám dokáží vaření nejen štědrovečerního menu ulehčit a vy si tak můžete oddychnout a užít si vánoční atmosféru bez starostí. 

Nechte se inspirovat vánočním menu a vychutnejte si:

Grilovaný kapr se salátem z grilované zeleniny

Grilovaná vinná klobása s nastavovanou kaší a houbami

Vánoční punč s pomerančem, jablky a koňakem 

Dobrou chuť a příjemné prožití klidných Vánoc plných pohody!

Zapojte se do velké Tefal Instagram SOUTĚŽE.

PODMÍNKY:

Uvař – vyfoť – nasdílej své nejlepší a nejoblíbenější moderní jídlo v příspěvku na Instagramu.

Sleduj Instagram účet @tefalcz Označ @tefalcz na fotce a v textu. Do textu hlavně nezapomeň přidat hashtag #TefalVanocniRecepty

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše