Nalijte 0,7 l vody do mísy kuchyňského robotu.
Do vnitřního napařovacího košíku vložte 400 g rybího filé zbaveného kostí a kůže.
Umístěte vnitřní napařovací košík do mísy kuchyňského robotu.
Uzavřete víko a stiskněte „Start“.
Z mísy vylijte vodu.
Rybí filé přeneste na talíř a udržujte v teple.
Umyjte a otrhejte listy čerstvé petrželky.
Oloupejte stroužky česneku.
Do mísy kuchyňského robotu dejte 20 g čerstvé plocholisté petrželky a 2 stroužky česneku.
Uzavřete víko a stiskněte „Start“.
Stěrkou setřete stěny mísy. Přidejte 30 g másla, šťávu a kůru z 1 citronu, sůl a pepř.
Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte „Start“.
Hotové rybí filé naaranžujte na talíře a zalijte je omáčkou.
Ihned podávejte.
Doporučené produkty