• Rady & Tipy
  • 2.10.2020

Smažte za pár kapek! Horkovzdušná fritéza ActiFry je prostě Genius

Smazte za par kapek - Tefal ActiFry_CZ header.png

Hraničí vaše touha po hranolkách se závislostí? Máte rádi zahraniční podobu hranolek? Ať už máte chuť na belgické, francouzské či steakové hranolky v jakékoliv podobě, horkovzdušná fritéza s pomalým mícháním ActiFry Genius 2v1 zajistí, že budou vždy dokonale křupavé jako z fritézy, ale jen s pár kapkami oleje! Díky dvěma odděleným nádobám navíc kromě hranolek zvládnete připravit i druhé jídlo, ať už půjde o maso, ryby, zeleninu nebo i ovoce!

Hrana hranolek přitom nemusí být pouze rovná, v obchodech najdeme i hranolky vlnkovité, zaoblené, točené (curly/twister fries) či ve formě mřížky. Existují i typy hranolek, které se dají připravit v troubě, křupavostí a pocitem v ústech se ale těm z fastfoodu nebo právě z horkovzdušné fritézy ActiFry Genius nic nevyrovná. Navíc oproti fastfoodům budou vaše hranolky podstatně zdravější.

TIP: Jaký olej použít na smažení se dozvíte v našem minulém článku:  Zdravé fritování s jednou lžící oleje


Hranolky z brambor? Nuda!

Stejně jako z tvarů máme na výběr suroviny, ze kterých můžeme hranolky připravit, nabízí se nám například batáty, kterým se přezdívá “sladké brambory”, které skvěle doplní jakýkoliv pokrm nebo poslouží k zobání u televize. Celer svojí výraznou chutí uchvátí i děti, k přípravě hranolek je možné použít vlastně jakoukoliv zeleninu, která je v surovém stavu pevná, tedy mrkev, petržel, kedlubnu, řepu nebo ředkev!

Smazak s hranolkama Tefal_friteza_actifry_cz.jpg

Zkuste zdravé smažení zeleniny

Nejste přímo fanoušky hranolek? Zkuste smažené kousky zeleniny podle receptu Ondřeje Slaniny! Jejich příprava je jednoduchá a s naší horkovzdušnou fritézou máte za chvíli hotovo. 


Dvě jídla zaráz? Žádný problém

Tefal ActiFry Genius XL 2v1 má dvě oddělené komory, smažit proto můžete 2 různá jídla zaráz, nebo 2x tolik hranolek! Ať už budete mít chuť na maso, rybu, zeleninu či ovoce, poslouží vám dodatečná komora k ještě rychlejší a zdravější přípravě pokrmů.

TIP: Letošní situace dovoleným v zahraničí moc nepřála, vynahraďte si ji v kuchyni a připravte si pokrm jako u moře! Skvěle poslouží mořské plody a takové smažené grundle si užijí i děti!

Medium-actifry_chicken_frites_BLACK_YV970815_970840_970850_970800.jpg
Máte dosmaženo? Šup do myčky! 

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše