Do mísy kuchyňského robotu dejte 150 g oloupané a rozpůlené cibule, 2 stroužky česneku a 15 g čerstvé petrželky.
Uzavřete víko a stiskněte „Start“.
Stěrkou setřete stěny mísy.
Přidejte 35 ml olivového oleje, 10 g kukuřičného škrobu, sůl a 1 bobkový list.
Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte „Start“.
Přidejte 50 ml bílého vína a zavřete víko bez uzávěru a stiskněte tlačítko „Start“.
Po dovaření dejte omáčkou stranou.
Do mísy nalijte 0,7 l vody a zavřete víko bez uzávěru.
Do vnějšího napařovacího košíku dejte 4 filety ze štiky.
Napařovací košík umístěte na misku a stiskněte „Start“.
Vyjměte vnější napařovací košík. Filety ze štiky podávejte s omáčkou.
Doporučené produkty