• Oběd
  • 24.1.2022

Štika v zelené omáčce - recept pro varný kuchyňský robot Tefal Click and Cook

6-22.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
0 min
Vaření
Vaření
35 min

Suroviny

  • 150 g cibule
  • 2 stroužky česnek
  • 15 g čerstvá petržel
  • 35 ml olivový olej
  • 10 g kukuřičný škrob
  • 1 list bobkový list
  • 50 ml bílé víno
  • 0.7 L voda
  • 4 filety štika
  • sůl

Do mísy kuchyňského robotu dejte 150 g oloupané a rozpůlené cibule, 2 stroužky česneku a 15 g čerstvé petrželky.

Uzavřete víko a stiskněte „Start“.

Stěrkou setřete stěny mísy.

Přidejte 35 ml olivového oleje, 10 g kukuřičného škrobu, sůl a 1 bobkový list.

Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte „Start“.

Přidejte 50 ml bílého vína a zavřete víko bez uzávěru a stiskněte tlačítko „Start“.

Po dovaření dejte omáčkou stranou.

Do mísy nalijte 0,7 l vody a zavřete víko bez uzávěru.

Do vnějšího napařovacího košíku dejte 4 filety ze štiky.

Napařovací košík umístěte na misku a stiskněte „Start“.

Vyjměte vnější napařovací košík. Filety ze štiky podávejte s omáčkou.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše