• Oběd
  • 23.1.2022

Středomořská treska - recept pro varný kuchyňský robot Tefal Click and Cook

6-36.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
15 min
Vaření
Vaření
15 min

Suroviny

  • 600 g filety z tresky
  • 4 ocásky krevety bez hlavy
  • 2 čajové lžičky kapary
  • 10 zelené olivy
  • 10 černé olivy
  • 100 g sušená rajčata
  • 2 listy čerstvé oregano
  • 2 polévkové lžíce extra panenský olivový olej
  • sůl
  • pepř

Můžete je také podusit na pánvi.

Do mísy dejte kapary, olivy, sušená rajčata, krevety bez hlavy, olej a oregano.

Zavřete víko a stiskněte 'Start'.

Směs přesuňte do jiné misky a dejte ji stranou.

Rozložte filety z tresky, potřete je směsí, srolujte a spojte párátkem.

Do mísy přidejte 700 ml vody a filety z tresky vložte do vnitřního napařovacího košíku.

Osolte a opepřete.

Umístěte napařovací košík do mísy, zavřete víko a stisknutím tlačítka „Start“ spusťte vaření.

Podávejte teplé.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše