• Oběd
  • 5.1.2024

Tažín z tresky s olivami

Tažín z tresky s olivami.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
20 min
Vaření
Vaření
8 min

Suroviny

  • 4 filety tresky
  • 80 g vypeckovaných zelených oliv
  • 1 nakládaný citron (odstraněná dužina a nakrájená slupka)
  • 500 g nakrájených rajčat
  • 4 velké brambory
  • 4 oloupané a nasekané stroužky česneku zbavené klíčků
  • 1 lžíce směsi koření ras el hanout
  • 2 špetky šafránu
  • 1 lžička sušeného zázvoru
  • Sůl, pepř

Připravte si ingredience.

Do nádoby dejte rajčata, česnek, koření, sůl, pepř, citron a olivy. Zamíchejte. Přidejte brambory a půl šálku vody.

Tlakové vaření: 8 minut

Přidejte rybu. Opékejte 5 až 7 minut i s víkem a poté podávejte.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše