• Oběd
  • 18.6.2021

Veganské zelené kari s mungo fazolkami a pistáciemi - recept pro chytrý multifunkční hrnec Tefal Cook4me+ CY8511

804dc07c-17b3-4fe1-8a5b-6014b8f44dfb.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
730 min
Vaření
Vaření
7 min

Suroviny

  • 160 g propláchnuté rýže basmati
  • 440 ml vody
  • 1 lžička zelené kari pasty
  • 70 g mungo fazole, namočené ve vodě po dobu 12 hodin a slité
  • 1 oloupaná a nakrájená cibule
  • 2 oloupané, zbavené klíčků a prolisované stroužky česneku
  • 2 polévkové lžíce mletých pistácií
  • 2 lžičky pistáciové pasty
  • sůl
  • pepř

POSTUP:

Připravte si přísady.
image.png

Do nádoby hrnce Tefal Cook4me+ vložte všechny přísady kromě pistácií a důkladně promíchejte, aby se rozpustila kari pasta a pistáciová pasta.

Zvolte režim "Tlakové vaření" po dobu 7 minut.

Podávejte ozdobené pistáciemi.

Dobrou chuť!

image.png

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše