Maso nejprve pořádně osolíme a opepříme a následně potřeme marinovací směsí, která nám zajistí krásnou vrstvu chutí na povrchu. Díky mladému věku je jehněčí maso krásně jemné a jelikož marináda neobsahuje žádné kyseliny, tak nehrozí, že by i při celonočním marinování mělo maso “kašovitou” texturu.
Následuje rozpálení pánve. Při tom využijete nový Tefal Thermo Signal, který nahrazuje původní Thermo Spot - jakmile zmizí, máte ideální teplotu pro dokonalé opékání. Technologie Thermo Fusion s extra silnou základnou zajistí rovnoměrné propečení, na každé straně alespoň 4 minuty, pokud máte sondu, tak je vaším cílem 51°C pro medium rare a 57°C pro medium. Vyhněte se přetažení, jinak bude maso suché a vláknité.
Na pánvích Tefal Unlimited můžete použít klidně kovovou obracečku, vícevrstvý nepřilnavý povrch Titanium vyztužený ultra tvrdými krystaly vydrží až 6x déle než jiné pánve
Jako přílohu doporučujeme těstovinový salát, zelené fazolky nebo salát quinoy.
Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.