• Oběd
  • 27.11.2021

Vietnamská ryba s mandlovou krustou - recept v chytrém multifunkčním hrnci Tefal Cook4me+

745072cb-31af-4bb0-abd5-aba1e0ac2aec.png
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
12 min
Vaření
Vaření
7 min

Suroviny

  • 4 ks filety z tresky po 150 g (nebo okoun, chňapal)
  • 80 g celé bílé mandle
  • 2 lžíce čerstvě strouhaný zázvor
  • 4 ks šalotka, oloupaná
  • 1 lžička mleté chilli Ptačí oko (Bird's Eye)
  • 2 lžičky rybí omáčka Nuoc mam
  • 4 ks jarní cibulka
  • 2 lžičky hnědý cukr
  • 2 ks limetka (1/2 na šťávu, 1/2 na klínky na ozdobu)

POSTUP:

Připravte si ingredience.
image.png

Do nádoby vložte mandle.

Opražte.
image.png

Odstavte z plotny a smíchejte se všemi ingrediencemi a jarními cibulkami.

Zelené části nechejte na ozdobu.

Na jednu stranu filet naneste směs.

Zabalte do pečícího papíru.

Vložte do parního koše.
image.png

Do nádoby nalijte 250 ml horké vody.

Doba vaření: 7 minut.

Odstraňte pečící papír.

Ozdobte cibulovými stonky a klínky limetky.

Podávejte s rýží.

DOBROU CHUŤ!

image.png

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše