• Rady & Tipy
  • 9.2.2022

Výhody horkovzdušné fritézy: Rychlé, zdravé a chutné vaření

01_22_Tefal_FB_1200x675_EasyFryCZ.png

Uvažujete nad koupí horkovzdušné fritézy? Kromě zdravého smažení vám horkovzdušná fritéza Tefal poskytne spoustu dalších výhod. Co vše tedy při přípravě pokrmů v horkovzdušné fritéze oceníte? Přinášíme tipy, které se vyplatí znát.

Proč horkovzdušná fritéza? Jde o zdravější alternativu smažení

Jestliže chcete změnit svůj životní styl k lepšímu, ovšem stýskalo by se vám po smažených jídlech a pokrmech připravovaných na oleji, horkovzdušná fritéza je tím pravým pro vás. Horkovzdušné fritézy Tefal Fry & Grill a Tefal Easy Fry & Steam totiž představuje zdravější alternativu smažení, neboť v něm svá oblíbená jídla připravíte pouze na jedné kapce oleje, nebo dokonce bez něj.

Zajímá vás, jak horkovzdušná fritéza pracuje a zda je v ní příprava jídel oprafrivdu zdravá? Tento chytrý přístroj mezi sebou kombinuje automatické jemné míchání a horký vzduch, který proudí kolem připravovaného pokrmu. I když použijete minimum oleje, nebo dokonce žádný, výsledné smažené jídlo bude rovnoměrně usmažené a křupavé, jako kdybyste jej připravovali v klasické fritéze.

Horkovzdušná fritéza Tefal Fry & Steam je multifunkční: Frituje, griluje nebo vaří v páře

Jaká je další výhoda horkovzdušné fritézy Tefal? V multifunkčním použití. Nemusíte v ní pouze zdravě fritovat. V horkovzdušné fritéze Tefal lze také zdravě grilovat, vařit v páře, péct, zapékat nebo rožnit, a to nejen rychle, ale zároveň velmi kvalitně. Jelikož tento pomocník obsahuje sadu mřížek, oceníte také, že v něm uvaříte až tři druhy pokrmů najednou.

V horkovzdušné fritéze připravíte jídlo pro celou svou rodinu

Chcete si připravit rychlý, zdravý a chutný oběd pro celou svou rodinu? S pomocí horkovzdušné fritézy od Tefalu Easy Fry Oven & Grill, která vyniká XXL objemem, to není rozhodně žádný problém. Horkovzdušná fritéza je základem rychlého a zdravého vaření, jehož výsledek dostane všechny vaše chuťové buňky.

Hledáte zdravé recepty pro horkovzdušnou fritézu? Pro inspiraci pro vás máme tip na rychlý a zdravý oběd do 30 minut - Fish and Chips na zdravý způsob! Dali byste si něco zdravého, chutného a zároveň rychlého k večeři? V tom případě oceníte náš tip na rychlou a zdravou večeři do 30 minut - Pikantní kuřecí křídla se zeleninovým salátem.

Recepty pro horkovzdušné fritézy Tefal

Fish and chips na zdravý způsob - Rychlý a zdravý oběd do 30 minut

Pikantní kuřecí křídla se zeleninovým salátem - Rychlá a zdravá večeře do 30 minut

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše