• Rady & Tipy
  • 3.11.2020

Začněte s podzimním detoxem ještě dnes. Vhod vám přijde stolní mixér InfinyMix+

Tefal InfinyMix_1200x628_11_CZ.png

Podzim přišel v plné síle a s příchodem sychravého počasí přichází na řadu také detox. Pokud však nejste příznivcem radikálního hladovění, skvělým pomocníkem jsou detoxikační šťávy a polévky, které si snadno připravíte ve vysokorychlostním stolním mixéru Tefal InfinyMix+.

Není mixér jako mixér

Právě podzim bývá tím nejlepší obdobím na očistu těla v podobě detoxu. Jestliže jste v tomto směru nepolíbení, účinným začátkem na odlehčení jídelníčku jsou právě detoxikační šťávy a polévky, které vás nabijí energií. Aby vám příprava smoothie a krémových polévek šla od ruky, důležitý je také výběr správného mixéru. Není totiž stolní mixér jako stolní mixér InfinyMix+

TEFAL_noze POWELIX_LIFE_KV_CZ (draft).jpg


InfinyMix+ nabízí neomezené možnosti při přípravě zdravých a lahodných receptů. Kromě samotného mixéru vám v balení přijde i inspirující kuchařka, která v sobě skrývá více než 50 receptů nejenom na smoothie, ale také na lahodné mléčné koktejly či dipy. Díky nožům PowelixLife získáte vždy dokonale hladký pokrm. Ve velké nádobě stolního mixéru umixujete nápoj o objemu až 1,75 litrů. Navíc až 2x rychleji než s tyčovým mixérem od Tefalu. A pokud vyrážíte třeba do práce, můžete použít druhou smoothie nádobu a vzít si nápoj klidně s sebou v praktickém 600ml tritanovém cestovním hrnku.
Medium-INFINY-MIX-LIVRE-RECETTES-TEFAL-GRIS-STRIBRNY.jpg

Inspirace na podzimní detox - recepty

Antioxidační smoothie z kapusty, jablka a avokáda

Jemné detoxikační smoothie z kadeřávku, celeru, syrové řepy a banánu

Detoxikační dýňová polévka

Nekonečně receptů, nekonečně možností InfinyMix+

Nestačí vám náš výběr receptů? Mrkněte se na náš YouTube kanál, kde najdete tipy s recepty na muffiny, hummus, zmrzlinu, smoothie nebo milkshake!



Doporučené produkty



Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše