• Oběd
  • 12.11.2021

Zeleninové ragú - recept v chytrém multifunkčním hrnci Tefal Cook4me+ CY851

4353aa64-7bfe-4426-b675-67a7619f90f0.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Náročnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
20 min
Vaření
Vaření
4 min

Suroviny

  • 200g vařené zelené fazolky
  • 2 ks mrkev, oloupaná a nakrájená na kostičky
  • 20 ks kapustičky, omyté a rozkrojené na půlky
  • 4 listy bílé hlávkové zelí, omyté a nakrájené na tenko
  • 2 ks vodnice, oloupaná a nakrájená na kostičky
  • 120 g tvrdý sýr, nakrájený na kostičky
  • 600 ml kuřecí vývar
  • 4 lžíce krutony
  • 2 lžíce máslo
  • sůl, pepř

POSTUP:

Připravte si přísady. 
image.png
Rozpusťte máslo.

Přidejte a opečte krutony.
image.png
Vyjměte z hrnce.

Vložte do hrnce zeleninu a vývar.

Osolte a opepřete.

Příprava v tlakovém hrnci: 4 minuty.

Přidejte nakrájený sýr.

Rozdělte do misek.

Přidejte krutony.

Dobrou chuť!
image.png

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše