• Rady & Tipy
  • 17.9.2023

Podzimní recepty Ondry Slaniny #TefalPodzimniRecepty

3.5 (11x)
te-blog_1200x675px.jpg

V podzimním období je v kuchyni hlavně o spojení s přírodou a oslavování období hojnosti. Vyzkoušejte nové recepty, objevte nové kombinace chutí a vytvořte si nezapomenutelné chvíle u stolu plném podzimních lahůdek.

Podzim je časem, kdy jsme obklopeni barevnou krásou, které nám přináší bohatou úrodu čerstvých plodů a zeleniny. Je to doba, kdy se kuchyně naplňuje vůní koření, dýní a hříbků. Podzim nás přímo láká k vaření a pečení lahodných pokrmů, které nám zahřejí duši i žaludek. Mimoto nám podzimní dny přinášejí kouzlo proměnlivého počasí, barevné listí a také chuťové touhy po teplých a sytých jídlech. A co by mohlo být lepším způsobem, jak se pořádně posilnit, než si dopřát pořádný hrnec podzimního guláše?

Šéfkuchař  jehož můžeme často vídat na televizních obrazovkách, své kulinářské umění prezentuje v oblíbených pražských restauracích Ginger & Fred a Chateau St. Havel. Pro přípravu inspirativních podzimních receptů tentokrát zvolil inteligentní s nekonečným množstvím receptů a revoluční

Podzimní recepty Ondry Slaniny

Hovězí guláš z Cook4me Touch - šéfkuchař Ondřej Slanina

Celozrnný chléb z i-Coach Touch - šéfkuchař Ondřej Slanina

Ondrův speciální hovězí guláš, který můžete najít v mobilní aplikaci TEFAL nebo přímo na obrazovce multifunkčního digitálního tlakového hrnce Cook4me+ Touch je výjimečný svou vyváženou kombinací masa a vybraného koření, které se prolínají v jednom hrnci a vytvářejí symfonii chutí. Hlavní ingrediencí tohoto pokrmu jsou pečlivě vybrané kousky masa, které se pomalu vaří a marinují ve výrazné omáčce s aromatickými přísadami, jako je cibule, česnek a sladká paprika, která dodává guláši jeho charakteristickou barvu a chuť.

Ke guláši si můžete naservírovat také křupavý domácí chléb, který opravdu snadno upečete s pomocí zbrusu nového kuchyňského robota iCoach Touch – ten vás provede přípravou těsta krok za krokem!

Takže se pohodlně připojte, připravte si ingredience a pusťte se do vaření podzimního guláše s čerstvě upečeným domácím chlebem. Užijte si tuhle novou verzi vaření v kuchyni Tefal 21. století.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše