• Rady & Tipy
  • 13.9.2022

Podzimní recepty už na vás čekají #TefalPodzimniRecepty od Ondřeje Slaniny

tefal podzimni menu bannery CZ te-blog_1200x675px.jpg

Děti se vrátily do škol, podzim je v plném proudu a my můžeme začít pomalu sklízet úspěchy ze zahrádek, chat a chalup, kde jsme v létě mohli pěstovat třeba cukety, nebo dýně. Kdo zahrádku nemá, stačilo vyrazit do lesa a udělat si radost čerstvými hříbky či klouzky. Pokud nechcete trávit příjemné podzimní večery zdlouhavým vařením, máme pro vás inspiraci. Tu najdete v mobilní aplikaci Tefal, ale i přímo v chytrém multifunkčním hrnci Cook4me+ Connect.

Kdo by se chtěl v sychravých podzimních večerech, které slouží k odpočinku a relaxu s rodinou, věnovat složitému vaření, které mu navíc zabere několik hodin? Přitom rychlé domácí vaření je tak dostupné a jednoduché. Řešením pro vás může být automatický multifunkční digitální hrnec Cook4me+ Connect se spolehlivým parťákem tyčovým mixérem InfinyForce Pro. Zvládne lahodné domácí polévky, pyré, salsy, pesta a mnohé další. 

Multifunkční hrnec Cook4me+ Connect vás provede sám celým procesem vaření. Stačí si vybrat ze 150 přednastavených receptů nebo dalších, které najdete v mobilní aplikaci Tefal, ta komunikuje přímo s hrncem.  Případně do aplikace zadáte suroviny, které máte po ruce a pak skutečně stačí jeden klik a Cook4me+ Connect už vás srozumitelně dovede krok za krokem až k dokonalému výsledku bez zbytečného postávání a kontrolování, jestli se jídlo nepřichytí nebo naopak nedovaří. A pokud vás vysoká gastronomie děsila jako něco, co je dostupné jen těm nejnadanějším šéfkuchařům, tak teď už opravdu nemusí. Cook4me+ Connect společně s tyčovým mixérem InfinyForce Pro se skvěle doplňují a vy budete mít daleko více času na společné chvíle se svou rodinou, nebo přáteli.

Tyčový mixér jako precizní pomocník

Výjimečný výkon a maximální preciznost, takový je tyčový mixér Tefal InfinyForce Pro. Technologie Powelix Life nabízí vysoce výkonné nože s titanovým povrchem pro dokonalé výsledky a extrémní odolnost. Vysoce přesné vícerychlostní startovací tlačítko vám dává naprostou kontrolu, takže je snadné dosáhnout jakékoli textury. Součástí tyčového mixéru je všestranné příslušenství, které povolí uzdu vaší kulinářské fantazii. 

Podzimní inspirace – recepty z topinambur, dýně, mrkve, hub

Topinambur, dýně, mrkev, houby. Všechny tyto ingredience už jste určitě ochutnali. S recepty od oblíbeného šéfkuchaře Ondřeje Slaniny se tyto typické podzimní potraviny promění v příjemnou a snadnou přípravu výborných pokrmů. Společně s multifunkčním hrncem Cook4me+ Connect máte 3chodovou večeři raz dva, a navíc ušetříte i na spotřebě energie, vzhledem k rychlosti přípravy – jídla máte totiž skutečně hotová za několik málo minut. 

Nechte se inspirovat podzimními recepty a ochutnejte:

Dobrou chuť a příjemné podzimní období!

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše