• Oběd
  • 27.11.2021

Šťavnatý pstruh s bylinkovým sofritem - recept v chytrém multifunkčním hrnci Tefal Cook4me+

724d4cfa-1ab5-483e-8aa0-9499fc3db971.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
30 min
Vaření
Vaření
3 min

Suroviny

  • 2x 600 g pstruh, vykuchaný, bez šupin a nakrájený na 4 steaky
  • 400 g mrkev, ostrouhaná a na kostičky
  • 1 ks cibule, oloupaná a jemně nasekaná
  • 2 ks stonek řapíkatého celeru, omytého, oloupaného a na kostičky
  • 2 lžíce olivový olej
  • 10 lístků čerstvá bazalka, omytá a nasekaná
  • 2 lžičky čerstvé oregano (nebo šalvěj), omyté a nasekané
  • 2 lžíce petržel, omytá a nasekaná
  • 50 g vypeckované zelené olivy, nakrájené
  • 1 ks citron, na čtvrtky, k servírování


POSTUP:

Připravte si ingredience.
 
image.png

Do nádoby nalijte olej.

Opečte rybí steaky.

Maso vyjměte.

Vložte zeleninu, olivy, 50 ml vody a oregano.

Přidejte koření.
image.png

Nahoru vložte rybí steaky.
image.png

Lehce osolte.

Doba vaření: 3 minuty.

Vyjměte rybu.

Přidejte petržel a bazalku.

Podávejte.

DOBROU CHUŤ!

image.png

Doporučené produkty


Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše