• Rady & Tipy
  • 5.3.2024

Ukončete velikonoční půst s recepty šéfkuchaře Ondry Slaniny #TefalJarniRecepty

4.3 (8x)
TE Serial CZ te-blog_1200x675px.jpg

Od půstu k hodu. Velikonoce spojují tradici obnovy s časem pro jarní očistu a přípravu svátečního stolu plného pochoutek, jež obohatí velikonoční stolování s rodinou a přáteli.

Jarní hody v kuchyni s Tefal #TefalJarniRecepty

Velikonoční svátky vycházejí z židovského lunárního kalendáře, který zahrnuje oslavy dělící se na tři významné části a to, půst, hody a koledu. Masopustní veselí je zakončeno šestitýdenním obdobím půstu. V našich končinách se půst přirovnává k pojmu „jarní očista“, kdy si lidé dávají pauzu od tučných jídel a mas, či alkoholu. A jak lépe započít velikonoční masopust nežli přípravou lahodných donutů a křehkého vepřového hřbetu s koňakovo-bylinkovým máslem?

Známý televizní šéfkuchař Ondra Slanina, který představuje své kulinářské dovednosti v renomovaných restauracích Ginger & Fred a Chateu St. Havel si pro vás připravil prvotřídní recepty pro započetí velikonočních oslav. Pro tvorbu receptů tentokrát využil novinku na trhu v podobě kuchyňského robota Tefal i-Coach Touch, tyčový mixér InfinyForce s vynikající technologií vysoce ostrých nožů pro dokonalé výsledky a plně nepřilnavé pánve Ingenio Unlimited.

Jarní - Velikonoční recepty šéfkuchaře Ondry Slaniny 

Připravte si masopustní donuty jako Ondra Slanina, které kombinují lehce křupavý povrch s měkkou, nadýchanou a vláčnou střídkou. Takto dokonalého výsledku můžete lehce docílit s pomocí inteligentního kuchyňského robota Tefal i-Coach Touch, který z vás udělá mistra v oboru pečení. Vyhledejte si recept „Donuty“ a robot vás již provede receptem krok za krokem na svém dotykovém displeji a v bezplatné mobilní aplikaci My Tefal, kterou si díky Wi-Fi můžete synchronizovat s robotem a využít šikovné funkce a tipy na další lahodné recepty a s lehkostí tak připravit těsto na úrovni šéfkuchaře.

Dokonalé a vláčné těsto už jen stačí vytvarovat či vykrojit do požadovaného tvaru a jednoduše dozlatova osmažit na pánvi Ingenio Unlimited s vynikající nepřilnavostí.

Pokud chcete chuť opravdu zvýraznit, není nic lepšího, než donuty obalit v cukru moučka a následně polít bohatou polevou. Tato kombinace přináší na velikonoční stůl pravou sladkou radost a každý donut se tak stává malým uměleckým dílem, oslavujícím jaro a sdílené chvíle s blízkými.

Přivítejte jaro a velikonoční svátky s donuty podle šéfkuchaře Ondřeje Slaniny a nechte každé sousto rozjasnit velikonoční oslavy svou sladkou a nadýchanou chutí.

Vepřový hřbet s koňakovo-bylinkovým máslem, doprovázený jemným dýňovým pyré a restovanou zeleninou s nádechem růžového pepře, je skvostným receptem. Promění každé stolování v gurmánský zážitek, a stane se tak vrcholem vašich velikonočních hodů. Přípravu vám zjednoduší špičkové vybavení značky Tefal a zaujme tak každého milovníka kvalitní kuchyně.

Pánve Ingenio Unlimited zajistí, že váš steak bude dokonale upečený, zatímco vnitřek zůstane šťavnatý a plný chuti. Díky jejich nepřilnavému povrchu dosáhnete profesionálního výsledku bez připálení nebo přilnutí.

Pro přípravu hladkého a krémového dýňového pyré je neocenitelným pomocníkem tyčový mixér Tefal InfinyForce. Jeho výkonné čepele a promyšlené nastavení rychlosti, umožní pyré dosáhnout dokonalé konzistence bez hrudek.

Restovaná zelenina s nádechem růžového pepře dodá jídlu svěží pikantnost, která skvěle ladí s hlavním chodem. Spojení všech ingrediencí vytvoří harmonický celek a vytvoří tak pokrm, který je lahodný nejen na chuť, ale i pohledný na talíři, slibující radost z jídla všem shromážděným u velikonočního stolu.

Užijte si příchod jara a uctěte velikonoční čas přípravou vepřového hřbetu podle oblíbeného šéfkuchaře Ondry Slaniny, každé sousto oživí vaše sváteční stoly šťavnatostí a plnou chutí, a stane se tak vrcholem svátečního stolování.

Připravili jsme pro vás navíc 3 klasické české Velikonoční recepty pro chytrý kuchyňský robot Tefal i-Coach Touch

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše