• Příběhy
  • 13.4.2022

Rio Mare inspiruje k vaření a rozdává v soutěži stovky sad pánví Tefal Ingenio

2022_BC_149(RIO_soutěž-TEFAL_header_2048x1152-CZ.jpg

Váháte, zda lze připravit teplý oběd či večeři z tuňáka v plechovce? Samozřejmě! Vyzkoušejte parádní recepty z moderní italské kuchyně od Rio Mare a zapojte se do soutěže o skvělého pomocníka do kuchyně značky Tefal!

Milujete skvělé jídlo, ale ne vždycky máte čas na složité vaření nebo obstarávání rychlé a plnohodnotné svačiny? Dbáte na pestrou stravu, ale občas vám již dochází inspirace? Víte, že rybí maso, coby důležitý zdroj bílkovin, zdravých tuků, vitamínů a minerálů, by mělo být alespoň jednou týdně součástí vašeho jídelníčku, a to včetně dětí, ale dbát na jeho pravidelnou konzumaci se vám nedaří?

Tak přesně pro vás je tu jarní soutěž s Rio Mare! Bez ohledu na to, zda vaříte sami pro sebe nebo na vás doma čeká hromada hladových krků. Spolu s oblíbenými recepty máte hotovo doslova za pár minut! Proto na nic nečekejte a spojte příjemné s užitečným – při nákupu jakéhokoli produktu Rio Mare totiž nyní můžete vyhrát jednu ze 400 sad fantastických stohovatelných pánví Tefal Ingenio Eco Respect – zaregistrujte účtenku a šance na výhru je vaše!

Jak se do soutěže s Rio Mare zapojit?

Je to tak snadné – stačí zakoupit libovolný produkt Rio Mare, kdekoli v České republice včetně e-shopů, zaregistrovat účtenku na www.riomaresoutez.cz a pak už jen doufat, že budete mezi šťastnými výherci.

Soutěž trvá od 1. 4. do 31. 5. 2022, na konci každého měsíce bude vylosováno 200 výherců sad pánví Tefal Ingenio Eco Respect a počet registrací není omezen!

Proč právě INGENIO ECO RESPECT?

Nádobí Ingenio Eco Respect značky Tefal je kombinací dokonalých výsledků a dlouhodobého výkonu spolu s ekologicky vstřícným provedením. Tělo série Tefal Eco Respect je vyrobeno ze 100 % z recyklovaného hliníku. Slitina, ze které je nádobí vyrobeno, navíc vyžaduje při výrobě až o 90 % méně energie než při zpracování nového hliníku*. Balení obsahuje 2 pánve a praktickou odnímatelnou rukojeť, která usnadňuje manipulaci. Jednoduše tak pánve přemístíte ze sporáku do trouby, případně pak se zbylou večeří uklidíte do lednice, kde vám rukojeť nebude zabírat místo. Řada Eco Respect přispívá k ochraně životního prostředí a zároveň poskytuje nekompromisní výkon – je ideální volbou do kuchyně.

*Recyklovaný hliník v porovnání s novým hliníkem

Recepty s Rio Mare produkty, které změní i ty nejjednodušší pokrmy ve výjimečné!

ŠPAGETY - Artyčoky, tuňák Rio Mare s chilli papričkou, tomatové pesto, rukola

BRUSCHETTA - Tuňák Rio Mare s citronem a černým pepřem, bazalkové pesto, kumato

PLNĚNÁ RAJČATA - Tuňák Rio Mare v olivovém oleji, Basmati rýže, piniové ořechy

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše