• Rady & Tipy
  • 25.11.2020

Grilované maso i v zimě? Poslouží vám Optigrill Elite XL, teď navíc s pořádnou slevou v rámci Black Friday

optigrill_11_1200x628 CZ.png

Za oknem mráz, ale chuť na grilované maso, sýr či zeleninu přetrvává? Známe způsob, jak si díky Optigrillu Elite XL i přes nepřízeň počasí pochutnat na skvěle připravených pokrmech.

V posledním článku jsme vám představili  grilování na balkoně. Ukázali jsme si, jak můžete grilovat v kuchyni či na balkoně bez starostí, že za vámi přiběhne pěkně vyuzený soused z bytu nad vámi. Do Česka nám přišla pořádná zima a ačkoliv vánoce na sněhu zaručit nemůžeme, perfektně připravené pokrmy na grilu ano!

GroupeSEB GIF-downsized_large.gif
Dnes vám ukážeme většího bráchu našeho nejlepšího kontaktního grilu - Optigrill Elite XL. Je širší než náš původní Optigrill Elite, takže umí rozdávat radost ještě rychleji, ať už preferujete maso, ryby, sýry, zeleninu, klobásy nebo klidně takovou rychlovku jako jsou toasty. Stačí si na displeji navolit konkrétní pokrm, zvolit stupeň propečení a zbytek přípravy už nechte na Optigrillu. Postavit ho můžete pod digestoř nebo na balkon. Pokud máte rádi vůni grilovaného masa, můžete ho postavit klidně i na jídelní stůl, díky sběrači šťávy vám neuteče ani kapka výpeku.

Optigrill Elite si sám spočítá tloušťku masa/zeleniny a podle toho upraví dobu opékání. Jakmile dojde k propečení na požadovaný stupeň, dá vám vědět, že je hotovo a můžete podávat. 

Příprava domácího hamburgeru

je v Optigrillu hračka a výsledky budou vždy konzistentně perfektní, bez nutnosti gril každých pár minut hlídat, jestli se náhodou maso nespálilo. Odpadne také riziko, že bude maso “nedodělané”.

Máme pro vás praktické tipy: Jak a co grilovat najdete v našem letním článku.

tefal_optigrill_pacman.gif
Známý šéfkuchař Ondřej Slanina si náš Optigrill Elite XL velmi oblíbil a připravil na něm pár receptů, které jsme zařadili do našeho seznamu receptů pod fotkou. 

Ondrej Slanina sefkuchar Tefal.png
Recepty pro Optigrill Elite a Optigrill Elite XL


Vepřová krkovice marinovaná v pivu a kmínu se zelnými plackami na grilu - recept Optigrill Elite od Ondřeje Slaniny

Klasický domácí hamburger - recept pro elektrický gril Tefal Optigrill Elite

Grilovaný sýr halloumi s cuketovo-kuskusovými plackami, grilovaným rajčetem a zakysanou smetanou - recept pro Optigrill Elite

Grilovaná vepřová žebra marinovaná v kávovo-kolové marinádě česnekovým dipem - recept pro Optigrill Elite

***************************************************************************************************

Bonus! Eshop HomeAndCook.cz s Optigrillem ugriloval slevu až 30 %! V rámci Black Friday tak s kódem BLACK30 získáte Optigrill Elite XL o poznání levněji.

Stejnou slevu pak také najdete na Mall.cz
******************************************************************************************************

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše