• Rady & Tipy
  • 1.2.2024

Palačinkový únor s Tefal – Pancake Day 2024, recepty, dárek na Valentýna

5 (2x)
Palacinkovy unor a vyzva 2024.jpg

Značka Tefal s vámi jako každý rok s nadšením slaví únorovou gastronomickou rozmanitost, a jako každý rok z toho máme velkou radost. Můžete ji mít i vy. Zlevňujeme, soutěžíme a rozdáváme dárky zdarma.

Únor je měsícem lásky, radovánek a dobrot. K oslavám na nás čekají tři skvělé příležitosti, které lákají milovníky dobrého jídla a zábavy. Ano, mluvíme o Mezinárodním palačinkovém dni – Pancake Day, Svátku svatého Valentýna a tradičním masopustu!

Mezinárodní palačinkový den, který připadá na 2. února, je příležitostí k oslavě této oblíbené dobroty po celém světě. Značka Tefal vám přináší nejlepší náčiní – pánve, obracečky, míchátka na přípravu dokonalých palačinek. 

V roce 2024 jsme si pro vás připravili skvělou novinku - Ruční mixér na palačinkové těsto Tefal Pancake Express K1844404, se kterým si už nikdy nebudete muset pamatovat poměr ingrediencí na palačinky, lívance či vafle. Najdete ji jak na našich stránkách Tefal.cz nebo e-shopu HomeandCook.cz 

Doporučené produkty

Svátek svatého Valentýna, který se slaví 14. února, je ideální čas na vytvoření romantického večera plného lahodných pokrmů. S Tefal inovativními produkty a pánvemi můžete pro svého miláčka snadno připravit skvělou večeři a udělat z tohoto dne nezapomenutelný zážitek.

Připravili jsme pro vás zajímavou inspiraci:

recept na Valentýnské čokoládové palačinky ve tvaru kytice růží

A co masopust? Tato tradiční oslava před postní dobou zahrnuje hojnost jídla a veselí. A co by to bylo za masopust bez palačinek? S Tefal výrobky na smažení můžete připravit ty nejchutnější palačinky a přidat tak k tomuto veselí trochu další lahodnosti.

Připravili jsme pro vás zajímavou inspiraci, která se vašim dětem bude zaručeně líbit:

Zvířátkové palačinky - lívance pro děti zdobené ovocem

Ať už plánujete romantickou večeři pro dva nebo veselé setkání s přáteli a rodinou, Tefal vám nabízí chytré produkty, které potřebujete k radostným oslavám plným skvělých chutí. 

V rámci únorových oslav jsme pro vás připravili několik výhodných nabídek.

1. Na našem e-shopu Homeandcook.cz si při nákupu palačinkové pánve během února můžete přikoupit Ruční mixér na palačinkové těsto Tefal Pancake Express K1844404 za pouhých 199 Kč a ušetříte tak 430 Kč. Za tyto ušetřené peníze můžete pořídit třeba kytici na Valentýna. 

2. Na našich kamenných prodejnách HomeandCook/Tefal od 13. do 25.2. při nákupu palačinkové pánve a Ručního mixéru na palačinkové těsto Tefal Pancake Express K1844404 za pouhých 199 Kč získáte zdarma sadu palačinkového kuchyňského náčiní. 

3. Společně s Alza.cz jsme pro vás připravili výhodnou akci, kdy  k nákupu sady nádobí Ingenio získáte lívanečník - Tefal pánev na lívance v hodnotě 799 Kč zdarma! 

4. A aby toho nebylo málo, tak jsme pro vás ještě společně s Datart.cz připravili od pondělí 5.2.2024 do konce února  20% slevu na sortiment palačinkových pánví a pomůcek.

A to není vše. Níže najdete 10 skvělých palačinkových receptů pro Pancake Day - Palačinkový den 2024

Recept na vláčné a tenké palačinky

Luxusní tvarohové palačinky s malinami a sušenkami Oreo - recept od lubojatzkycouple.cz pro Tefal pánve G6 Unlimited

Těsto na palačinky a crème chantilly - recept pro varný kuchyňský robot Tefal Click and Cook

Palačinky s jahodami a tvarohem - recept od šéfkuchaře Ondřeje Slaniny

Luxusní tvarohové palačinky se slaným karamelem, sušenkami, banánem a řeckých jogurtem - recept od lubojatzkycouple.cz pro Tefal pánve G6 Unlimited

Slané bylinkové palačinky s dipem - palačinkový den #palacinkytefal

Fitness perníkové palačinky - palačinkový den #palacinkytefal

Vegan palačinky - palačinkový den #palacinkytefal

Slané špenátové palačinky se sýrem, rajčaty a uzeným lososem - palačinkový den #palacinkytefa

Proteinové ovesné palačinky s řeckým jogurtem a džemem - palačinkový den #palacinkytefal

A nezapomeňte sledovat další inspiraci na našem Instagramu @tefalcz  Infueceři mají pro vás soutěže a svěží palačinkové recepty :-) 

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše